HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

REIKO - IHA SALZBURG - V1, CAJC, BOJ, BOB

07.04.2018 18:08

Dnes zažila v Rakousku svoji výstavní premiéru desetiměsíční dcera naší Yuki, bílá fenečka Reiko (Cuju Chika Reiko Amico di Boemia). Zúčastnila se mezinárodní výstavy psů v Salzburgu, kde získala pěkný posudek od rozhodčí z Finska (Talvitie Marija), ocenění a tituly:

 

  • Výborná 1 / Excellent 1
  • CAJC
  • BOJ
  • BOB
  • užší výběr Nejlepší junior dne

 

Zjednodušeně - v rámci plemene získala všechny tituly pro sebe :-) ... v soutěži o nejlepšího jedince plemene dokonce porazila psa staršího než je sama a to je u mladé feny v jejím věku a na první výstavě opravdu úspěch!

V odpoledních soutěžích pak navíc ještě postoupila do užšího výběru v soutěži Nejlepší junior dne. Je výjimečné, aby se štěně ve věku 10 měsíců prosadilo ve své první soutěži ... Reiko si také vybojovala účast v odpolední soutěži mezi dospělými psy, když získala titulu BOB, který ji opravňoval právě k tomu, aby se mohla do kruhu postavit s mnohem staršími jedinci. Tuto možnost využila, celou výstavu zvládla  skvěle a získala tak cenné zkušenosti ... gratulujeme! 

 

Posíláme také velkou gratulaci Ulle k prvnímu úspěchu ve výstavním kruhu s Reiko a děkujeme celé rodině za lásku a péči o Reiko!


Trochu se mi nějaké informace včera ztratily v překladu, ale teď už je vše uvedené správně :-).

 

Více o Reiko:

 

www.amico-di-boemia.cz/hokkaido-ken/stenata/odchovy/vrh-litter-c/chika-reiko/

 

www.hokkaido-pedigree.com/details.php?id=63676

 

www.zonerama.com/Amico/Album/4162898

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100