HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

YUKI SLAVÍ 5. NAROZENINY

11.04.2019 09:14

Před 5 lety se narodila naše bílá fenka Yuki (Yukiko Howasou). V srpnu 2014 absolvovala s naší Klárkou, která se pro ni do Japonska vypravila, dlouhý let z Narity do Prahy. Pak ji ještě čekala cesta autem do jejího nového domova na jihu Čech. Přesto, že tenkrát byla téměř celý den na cestě, tak na naši zahradu vlétla s nevídanou energií a s nenuceností mládí se šla přivítat s každým členem naší rodiny. Byla tu doma hned, od první chvíle a její milá, přátelská a nekomplikovaná povaha nám sžívání v prvních dnech velmi usnadnila. Jakékoliv cestování Yuki zvládá s přehledem a "levou zadní tlapkou" - je jí jedno jak dlouho a kam jede, hlavně, že je s námi.

Zažili jsme s ní za tu dobu mnoho krásných a neopakovatelných zážitků. Je hrdou majitelkou šesti titulů šampiona, stala se maminkou 9 krásných štěnátek (5 pejsků a 4 fenek) a je 12 násobnou babičkou. Tento výčet ještě zdaleka nekončí, protože Yuki se připravuje na další mateřství. Na štěňátka se chystá také její výstavně i sportovně velmi úspěšná dcera Aja/Rina (Cubomi Chiemi Rina Amico di Boemia), která je velkou nadějí pro rozšíření chovu plemene hokkaido-ken v České republice v dalších letech. Potomci naší Yuki žijí také na Slovensku, v Rakousku, Francii a USA.


Yuki však nepřiletěla do Čech jen proto, aby měla štěňátka. Je právoplatnou a milovanou členkou naší rodiny a snažíme se, aby její život s námi byl hezký stejně, jako je ten náš život bohatší o zážitky s ní.


Více o Yuki:


www.amico-di-boemia.cz/news/yuki-cesky-grand-sampion/


www.amico-di-boemia.cz/hokkaido-ken/nasi-psi/yukiko-go-houwa-sou/


www.hokkaido-pedigree.com/details.php?id=63542



Fotogalerie Yuki:


www.zonerama.com/Amico/Album/980702


www.zonerama.com/Amico/Album/3772325

YUKI

/album/yuki16/dsc-0263-jpg1/
/album/yuki16/a89-jpg1/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

YUKIKO HOWASOU

/album/yukiko-howasou/a108-jpg1/
/album/yukiko-howasou/dsc-0160-jpg3/
/album/yukiko-howasou/dsc-0248-orez-jpg/