HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

YUKI REPREZENTUJE V SAPPORU

08.10.2015 15:32

Dnes přišla nečekaná a krásná zpráva z Japonska. V říjnu se koná na ostrově Hokkaido ve městě Sapporo velká speciální výstava psů plemene Hokkaido Ken, na které vystavuje i chovatel pan Kazuteru Uno. V jeho chovatelské stanici Howasou se naše Yuki narodila.

Je pro nás velkou poctou, že pan Uno se rozhodl zařadit do prezentace svých odchovů na této výstavě i naši Yuki, která tak reprezentuje jednoho ze tří nejúspěšnějších psů vyvezených panem Uno z Japonska do Evropy. Pes Ezo Tarou Howasou (World winner 2015) žije ve Finsku, fenka Hokka Howasou (World winner 2015) v Itálii a nejmladší fenka Yukiko Howasou (National winner 2015, Special show winner 2015, Junior champion CZ, Club junior champion CZ) v České republice. Již brzy se k nim přidá Gorou Hayakita Miura Kensha, bílý pes.

Děkujeme!


Na prezentaci vlevo nahoře je fena Kikuhime Howasou - Národní vítězka Japonska 2014. Dalším úspěšným psem z chovatelské stanice Howasou je pes Daikichi, který získal 2. místo na Národní ceně Japonska 2014. Daikichi je otcem Gora, který v listopadu přiletí do České republiky a bude žít v rodině našich přátel v Českých Budějovicích. Zítra ho čeká cesta lodí z ostrova Hokkaido na ostrov Honšú do prefektury Chiba, tak přejeme šťastnou plavbu! Chovatelům v Japonsku patří velké poděkování za maximální důvěru, protože do Čech posílají již druhého pejska, abychom zde mohli jednou odchovat štěňátka z originální a výjimečně úspěšné bílé japonské linie. Z této linie pochází letošní vítěz World dog show v Miláně (pes Ezo Tarou Howasou) a také fena Hokka Howasou je letošní světovou vítězkou z Milána. Přesto, anebo možná právě proto, že pan Uno dosáhl v tomto roce tak fantastického chovatelského úspěchu, zůstává stále milým pánem, kterého zajímá život Yuki v Čechách a těší se z každého jejího ocenění získaného na výstavě. A toho si opravdu velmi vážím.


Více o Yuki:

www.amico-di-boemia.cz/hokkaido-ken/nasi-psi/yukiko-go-houwa-sou/


Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

GORO, BÍLÝ PES