HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ŠTĚŇÁTKA SLAVÍ 1. NAROZENINY

19.03.2014 05:40

Dnes je to rok, kdy se naší Belle narodilo šest štěňátek. Přejeme Andělce, Amálce, Alimu, Pepince, Beníkovi a Annie všechno nejlepší a hodně radosti ze života. Milující  a a hodné páníčky už mají :-)

Ahoj Jani, koukala jsem na stránky, začínají se tam objevovat fotky dnešních oslavenců, tak v rychlosti posílám Amálčinu březnovou fotku. Čas nějak rychle letí a s ním i vzpomínky na uplynulý rok a jeho některé Amálčiny epizody - hlavně ty plné rošťáren :-), které zůstávají. Zdravíme, B + A (e-mail)

 

Milá Jano, posíláme pozdrav všem pejskům k prvním narozeninám. Jsme šťastní, že máme Andělku, která nám přináší tolik radosti a lásky.  Děkujeme Belle i Brontíkovi, i Vám za veškerou péči, ať se daří. Míla, Luboš a Andělka (e-mail)

 

Annie přeje svým bráškům a sestřičkám všechno nejlepší k dnešním narozeninám ;-). Jani, Tobě děkujeme za nejlepšího pejska na světě a za všechny rady a podporu při obtížích. Květa a kluci (e-mail)

 

Narodeninový pozdrav zo Slovenska posiela Beník a Eva. Beník sa stretol s polobráškou Indigom. (sms)  

 

Posílám pozdrav z dnešní procházky. Uši nás moc neposlouchají, takže je občas jako netopýr než kolie :-). Srst je zarostlá, pomohlo nám krmivo First Mate. Uvidíme, jak dlouho to vydrží. Je to šikula (Pepi). Pošlu do PC fotku snad příští týden, k jejich prvnímu výročí. Mějte se, P.                                

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

ANDĚLKA

BEN