HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE A PF 2017

24.12.2016 13:40

Přejeme všem přátelům, majitelům našich štěňátek, kamarádům, kolegům a známým příjemné prožití vánočních svátků a nový rok 2017 naplněný pohodou, nadhledem a radostí z osobních i pracovních úspěchů. Ať je rok 2017 rokem pevného zdraví, radosti z našich čtyřnohých kamarádů a příjemných setkání, na která se budeme těšit.


MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR 2017  


Děkujeme všem za fotografie nebo jen samotná přání, která nás velmi těší. Elišce a Jirkovi děkuji za krásný dárek - kalendář s 53 fotografiemi Buddyho, od malého štěňátka až do současnosti. Prohlížím si obrázky a pro slzy nevidím ... nicméně jsou to slzy překvapení a radosti. Ještě jednou moc děkuji!!!

Podle zpráv i fotek se štěňátka narozená u nás mají moc hezky a užívají si sváteční dny se svými rodinami. Hezké a hlavně klidné vánoce všem!


Velké poděkování také patří našim přátelům z Japonska za krásná přání do nového roku 2017 a za zájem, který stále projevují o naše pejsky Yuki a Gora, narozené v Japonsku. Pan Kan Sato již více než dva roky sleduje novinky a informace z naší chovatelské stanice ... DĚKUJEME!


Část dopisu od Brigity:

Dobrý večer, Akira se omlouvá, ale až teď se rozhodl poslat své vánoční foto a popřát Vám příjemné prožití Vánočních svátků. Jsou to už jeho třetí Vánoce u nás a nedovedeme si náš život bez něj už vůbec představit.

Je to naše pusinečka .......................... děkujeme Vám za něj.

Krásné svátky přeje Brigita, Terezka a Martin

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE A PF 2017