HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

PRAGUE EXPO DOG 2017

05.11.2017 13:40

Na letošní poslední výstavě sezóny v Praze měla naše chovatelská stanice hned čtyři zastoupení. Dva pejsci z našeho vrhu "B" krátkosrstých kolií soutěžili ve třídě otevřené. V sobotu se dařilo Betty, když od paní rozhodčí Dany Fialové získala pěkné hodnocení a krásné druhé místo:

Betty Black Lady Amico di Boemia:

  • Výborná 2
  • res. CAC

 

V neděli si pak trikolorní pejsek Buddy vyběhal na základě posudku od pana rozhodčího Vladimíra Fialy vítězství ve své třídě:

Buddy Amico di Boemia:

  • Výborný 1
  • CAC

 

V nedělní soutěži zažila svoji premiéru ve výstavním kruhu také dvě bílá pětiměsíční štěňátka hokkaido-ken z našeho posledního vrhu - pejsek Bushi a fenka Rina. Soutěžili ve třídě štěňat a oba svůj křest zvládli na výbornou. Rozhodčím byl pan Claudio de Guliani z Itálie, který v posudcích vyzdvihl nejen krásný exteriér obou pejsků, ale také jejich přátelskou a vyrovnanou povahu.

 

Curu Chouhei Bushi Amico di Boemia:

  • Velmi nadějný 1

 

Cubomi Chiemi Rina Amico di Boemia:

  • Velmi nadějná 1

 

Do Prahy je přijel podpořit také táta Goro, i když tentokrát sám nesoutěžil. Vítání Gora se štěňaty bylo velmi radostné, ale chvílemi to vypadalo, že by si ho Rina nejraději zabrala jen sama pro sebe. Setkání majitelů bylo už jen příjemným završením úspěšného dne.

Děkujeme všem za krásnou a důstojnou reprezentaci naší chovatelské stanice nejen v tomto víkendu, ale po celou letošní sezónu a těšíme se na další společné zážitky v příštím roce!

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100