HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

POZDRAVY Z TYROLSKA / REGARDS FROM TYROL

31.07.2017 07:26

Majestátné vrcholy hor, malebná údolí, drsné útesy, zelené pastviny či nádherné ledovce. Tyrolsko, země v horách, je jedním z nejhezčích míst v Rakousku. Ideální kombinace čisté a nezkažené přírody, středověkých hradů a měst. Největším městem je Innsbruck, které leží v centru země. Hlavní město Tyrolska zaujme úchvatnou kombinací hor na obou stranách údolí řeky Inn, 800 let starého historického centra a současnosti.

A právě do tohoto nádherného místa odjela v sobotu malá Reiko, která bydlí se svojí rodinou 10 minut od Innsbrucku. Až bude Reiko velká, tak bude svoji rodinu doprovázet na výšlapy v horách. Na rozdíl od Mayi (Amaya Amico di Boemia) to nebude jen o dovolené, Reiko bude v horách žít. Tím, že si ji vybrala rodina Ully a Michaela, odjela malá Reiko do prostředí velmi podobného tomu, odkud přijela její máma Yuki, která pochází z Mukawy, kousek od Sappora na ostrově Hokkaido.


Ulla píše:

Hi Jana, the journey home to Tyrol was fine. She was very good, slept most of the time between Linnart and Maja. She already met my sister and her dog, because my sister is staying at our house at the moment, and barked at the chickens... ;-) Now she is asleep under the bench by the oven, a place our Yuki also liked a lot.

I include some photos from today! Reiko seems very happy - we had a lovely day! :-)
Good night, Ulla


Mám moc ráda životní příběhy našich štěňátek a tady se nabízí jeden z nich. Co spoluje Mayu, dceru naší Kimi a Reiko, dceru naší Yuki? Téměř neuvěřitelná shoda okolností. Rodina Mayi měla před ní fenku plemene akita-inu, která se jmenovala Kimi. Máma Mayi je jmenuje také Kimi.

Rodina Reiko měla fenku plemene shiba-inu, která se jmenovala Yuki. Máma Reiko se také jmenuje Yuki. Obě naše fenky tedy mají stejná jména, jako pejsci z těchto rodin. Fascinující na tom je, že každá z našich fenek dala nové štěňátko právě té rodině se stejným jménem jejich milovaného pejska. Je to všechno "jen" náhoda? Jsem přesvědčená, že to náhora není .... nevím, co nebo kdo řídí kroky našich životů, ale nějaká "vyšší moc" přivedla tyto rodiny do naší chovatelské stanice. A je pro mě velká čest a radost, že naše štěňátka žijí v právě s nimi ...

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

ČISTÁ RADOST / PURE JOY

/album/cista-radost-pure-joy/img-1862-jpg1/
/album/cista-radost-pure-joy/img-1979-jpg1/