HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

POSLEDNÍ MOHYKÁN

20.12.2014 14:01

Právě píšu závěrečnou kapitolu deníčku štěňátek hokkaido-ken. "Poslední Mohykán" - Akira dnes odjel s Terezkou a její rodinou do nového domova v Ostravě. Teprve teď mi došlo, že štěňátka odjížděla do svých domovů přesně v pořadí, v jakém se narodila. První odjela Maya, minulý týden Aki a dnes se vydal na dlouhou cestu domů Akira.

Od jejich narození uplynulo již 9 týdnů, prohlížím si fotky, od nejmenších myšek, kterými byli na začátku svého života, až po krásné momentky sebevědomých pejsků, jakými jsou nyní. A i když jsem si slibovala, že budu statečná a nebudu brečet, tak oči mám zalité slzami a fotky jsou přes ně celé rozmazané. Ale jsou to spíš slzy dojetí, jak rychle všechno uteklo a jaké ticho tu najednou je.

Kruh se tedy uzavřel a štěňátka již začínají psát další kapitoly svého života ve svých domovech.

Šťastná Terezka odpočítávala poslední dny ve škole a těšila se, až si pro Akiru pojede. Čeká je oba dlouhá společná cesta. Akiro, buď věrným přítelem, parťákem a společníkem své rodině. Věřím, že jsem pro Tebe zvolila hezký domov a že budeš stále tak šťastným a spokojeným pejskem, jako jsi byl tady s námi. Hodně štěstí, rakeťáčci!

 

Zpráva z nového domova od paní Fukové

Dobrý večer, domů jsme dorazily v pořádku. Akira se choval úplně vzorně. Chvílema i spal a taky si zakňučel o vyčurání. Doma našel svoje nové hračky a byl jako z divokých vajec. Povečeřel, vyčural se na podložku a teď odpočívá s Terkou v pokoji. Zatím vše klape. Uvidíme, jak proběhne první noc v novém domově. Tak zatím se loučíme. Zdraví Terka s maminkou

 

Co dodat? Mám radost ... když člověk ty plyšáčky více než dva měsíce opečovává, tak mu prostě přirostou k srdci :-). Tak hezkou dobrou noc, Akiro ... a nech své paničky vyspat :-)

 

POSLEDNÍ DEN S AKIROU

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100