HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

PF 2014 přeje Amálka

18.12.2013 09:08


Ahoj Jani,

s blížícími se Vánocemi jsme se s holkama a všemi dvounohými a čtyřnohými obyvateli Bažantnice rozhodli popřát do Dubného klidné svátky, radostné a krásné všechny dny v příštím roce a pevné zdraví.

Amálka přeje mamce, tetě a všem svým sourozencům spokojené psí dny v novém roce a posílá i tajné přání na nějaké případné rodinné setkání :-).

Každou chvilku si vzpomenu na příhody prožité v minulém roce a musím přiznat, že i přes vytrvalé Amálčino zahradničení převládají vzpomínky příjemné a radostné. Jsem ráda, že jsem mohla vstoupit na stejnou cestu, po které se vydalo malé ušaté a nosaté stvoření a doufám, že bude i nadále tak zalitá sluncem a pohodou, jaká byla doposud. Z malé kuličky nyní vyrůstá "zlatá" psí slečna, která je zásobárnou pohody, nezkrotné radosti a neomezeného množství elánu a energie. Jsem šťastná za každou chvilku v její bezprostřední blízkosti, za každou sdílenou radost a ráda přehlížím malé lumpárny a drobné ztráty na hmotném inventáři svého nejbližšího okolí ...

Obě psí kámošky se naučily Amálčin nezkrotný temperament vstřebávat po svém tak, aby nebyla příliš narušována symbióza spolužití a někdy se nechávají strhnout její aktivitou a hravostí. Věřím, že jim to vydrží a že i v příštím roce budou svojí přítomností obohacovat naše společné žití. Přeji spokojenost, radost a plno zdraví Tobě, Tvým nejbližším, všem páníčkům Amálčiných sourozenců i jim samotným. Posílám pár aktuálních fotek a trochu z vycházky po okolí.

Blanka

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

PF 2014 přeje Amálka

/album/pf-2014-preje-amalka/wgrgym0zvcquri5lfus3hljogydx2wp8x7n1ca6llxrsnksjpsludiowbdgpophkqq4d8bq-jpg/