HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ANNIE, PEPI, BENÍK A ANDĚLKA SI UŽÍVAJÍ PRÁZDNINY

10.07.2013 21:45

17.7.2013

Dobrý den, Jano, Andělce jsme prozkoumali tlamičku a některé zoubky se kývají. Byli jsme s ní pár dní na vodě a moc jsme si to všichni užili. Na nějaké velké koupání je samozřejmě ještě malá, ale na lodi se jí docela líbilo a většinu plavby vlastně prospala. Občas chytala vážky a na dvou si opravdu pochutnala. Podívejte se na fotky  ... Pěkný den! Míla

 

15.7.2013

Dobrý den, Jani, pozdravujeme s Beníkom z lesa. Aktuálna váha 16 kg. Chodíme na cvičák, strašně ho chvália, že je atlet, ale ako jediný ukecaný, vždy sa musí k povelu vyjadriť, ale splní ho. Je to zlatíčko :-). E.

 

Fotogalerie všech štěňátek ve 4 měsících zde:

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/planovane-vrhy/#andelka-na-vode-jpg

 

12.7.2013

Přidány nové fotografie z návštěvy Belly a Kimi u Annie ... :-)

 

Zdravím Vás,

Pepča se má k světu. Jak je hezky je pořád venku a v noci v boudičce. Tento týden nás ještě čeká očkování, tak pak napíšu aktuální váhu. Ale myslím, že od nechutenství jí otrnulo, zase líp jí. V sobotu u grilování si hezky chňapla kuřecí maso babičky, takže ta měla během vteřiny talíř jen s přílohou :-). Holky jsou tento týden na příměstském táboře na jedné koňské farmě kousek odsud, tak ji vždycky k večeru beru sebou a totálně se tam vyřádí s dalšíma psíma kámošema :-).

P.

 

 

Annie dnes byla dopoledne na cvičáku oživit si pár povelů co již umí a přidat nějaké nové. Protože je to od nás kousek, tak jsem se za Květou a Annie jela podívat a vzniklo pár pěkných fotek :-), na některých je dokonce vidět, jak se Annie chvíli předtím dokonale vyválela v blátivé louži a pak mě přiběhla s nadšením přivítat. V tu chvíli jsme na tom byly obě stejně, šmouhy od bláta všude :-). V pátek se uvidíme všichni, jedu i s Bellou za tou naší malou divoškou a její paničkou Květou na návštěvu :-)

Jak tak chodí prázdninové pozdravy od majitelů našich štěňátek a krásné fotky, ze kterých je vidět, s jakou láskou se o ně starají v nových rodinách, tak tu občas sedím, ukápne mi slzička dojetí, ale přesto jsem šťastná. Chtěla bych na tomto místě poděkovat z celého srdce všem členům rodin, ve kterých žijí naši odchovanci. Je pro mě velkou odměnou, že štěňátka jsou obklopena nadále nesmírnou láskou a péčí, na kterou byla zvyklá u nás. Není nic krásnějšího pro chovatele, než vidět, že všichni žijí krásný, šťastný a bezstarostný život parťáka a kamaráda. Slova na vyjádření pocitů nestačí, proto ještě jednou ... děkuji :-)

Jana

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

ANDĚLKA A VODÁCKÉ PRÁZDNINY