HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

NO LIMIT

12.03.2016 18:30

Včera večer přicestovala malá statečná Yuki (Bian Yuka) po 36 hodinách do svého nového domova. Z Prahy odletěla do Amsterodamu a pak ji čekal dlouhý zaoceánský let do Atlanty. Odtud pokračovala na letiště v Clevelandu, kde si ji vyzvedla Stephanie s rodinou a pak ještě cesta autem domů.

Ze zpráv, které dnes posílá Stephanie, vyplývá jediné. Malá Yuki zvládla tuto náročnou cestu "levou zadní tlapkou" a do Ameriky přiletěla s energií komety. Steph kroutí hlavou a neví, kde se v ní taková energie bere. Kdyby však znala naši Yuki - maminku štěňátek, tak by věděla, co znamená energie bez hranic. Myslím, že dcera Yuki tuto nevyčerpatelnou zásobu energie musela podědit. Jinak si totiž nelze vysvětlit, kde bere sílu na hrátky, dovádění a honění s dalšími čtyřnohými členy rodiny, se kterými si rychle potřásla tlapkou na znamení přátelství, aniž by řešila takovou triviálnost, jako je např. únava, časový posun nebo jazyková bariéra.

Moc mě těší, jak majitelé štěňátka chválí. Všichni jsou prý všichni velmi šikovní (což není pro nás zas až takové překvapení) a rychle se začlenili do nových rodin a nového prostředí jako by tam byli odjakživa.

Hodně štěstí Yuki, Bene, Beni, Bishi a Keiko - i když jste někteří velmi daleko, přesto jste tu stále s námi. Zůstáváte napořád v našich srdcích!

www.zonerama.com/Amico/Album/1217982


www.hokkaido-pedigree.com/details.php?id=63605

Stephanie píše:

Hi Jana, Yuki is doing great. She is almost crate trained, last night she didn't cry and slept for 8 hours with no accidents! She plays well with all my Shibas and loves my husband and children...but she loves me the most and always looks for my approval. Today we will work on leash training and start obedience!


YUKI AT NEW HOME

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

YUKI AND HER NEW FRIENDS