HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

NEDĚLNÍ RÁNO S KIMI A YUKI

13.05.2018 10:48

Naše psí holky Kimi a Yuki milují nejen výlety a vycházky do překrásné přírody v okolí našeho domova, ale užívají si také pobyt na zahradě, která po dlouhé zimě začíná zářit barevnými květy. Na Kimi a Yuki mám asi nejraději jejich empatii, kterou dávají najevo způsobem, že ani nepotřebují umět mluvit.

Již několik týdnů jsem v obrovském pracovním zápřahu a o nějakých chvílích volna, svátcích či víkendech si mohu nechat leda tak zdát. Dnešní ráno nebylo výjimkou, zasedla jsem k počítači s tím, že budu pokračovat v rozdělané práci a slíbila holkám, že na dnešní vycházku s nimi půjde Honza. Jindy klidná a chápavá Yuki si však dnes sedla před moji pracovnu a snažila se mi svým psím způsobem, takovým houkáním až jódlováním, dát najevo, že takhle by to tedy nešlo. Pochopila jsem, že chce, abych šla s nimi na zahradu, protože když mám volno, je to náš oblíbený rituál - posedět, podívat se co kde vykvetlo nového, pohrát si s Yuki a Kimi. Tak jsem si řekla, že když mi už i Yuki "nadává", že to s prací přeháním, musím s tím něco udělat.

Vzala jsem tedy foťák, uvařila si skvělý čaj z našich bylinek a šla splnit Yuki její přání, abych s nimi byla alespoň chvíli na zahradě. Měla pravdu, samozřejmě - jako vždycky. Tenhle empatický pejsek ví vždycky o něco dřív než já, že také odpočinek a relax patří k životu. Díky Yuki a Kimi za dnešní krásné ráno s vámi! Myslím, že jako hezká památka na tuto chvíli vzniklo několik pěkných fotek ...


Fotogalerie "Nedělní ráno s Kimi a Yuki":


www.zonerama.com/Amico/Album/4316172

KIMI A YUKI

/album/kimi-a-yuki3/dsc-0063-jpg1/
/album/kimi-a-yuki3/dsc-0100-jpg/
/album/kimi-a-yuki3/dsc-0049-jpg2/
/album/kimi-a-yuki3/dsc-0128-jpg7/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

KIMI A YUKI

/album/kimi-a-yuki2/dsc-0065-jpg2/
/album/kimi-a-yuki2/dsc-0110-jpg3/
/album/kimi-a-yuki2/dsc-0080-jpg/