HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

MALÝ VELKÝ AKI

26.03.2015 21:09

Milá zpráva přišla od pana Matyáše, majitele pejska Akiho z naší chovatelské stanice. 17. března bylo štěňátkům Kimi již 5 měsíců a jak je vidět, všichni se mají čile k světu.

Pan Matyáš píše:

Dobrý den, posílám pár starších fotek našeho mazánka Akiho. Novější mám zatím pouze v telefonu. Je těžké ho vyfotit, protože chvilku nepostojí. Jedině, když spí. Myslím, že to naše zvíře je u nás spokojené. Přes den je venku na zahradě. Většinou dovádí se sousedovým psem/kolie/, nebo doráží na králíky a když přijde Ondra ze školy, tak řádí spolu. Přes noc je s námi stále doma. Roste jako z vody, při poslední návštěvě doktorky, zhruba před 14 dny, měl 11 kg.  

Mám teď docela dost práce, ale o procházku ho neošidím. A ani sebe, je to fajn relax.

Teď se chystáme na cvičák. Sice základní povely za piškot poslechne, ale radši mu dáme

trošku víc. Zatím se mějte hezky a my se zase ozveme.

Vráťa Matyáš s rodinou a Aki


Když se Aki narodil, vážil pouhých 180 g ... byla to malá sametová myšička, co se mi vešla do dlaně. Ale statečný pejsek se srdcem bojovníka a obrovskou chutí k životu dokázal během krátké chvilky dohnat váhový deficit a jsem moc ráda, že našel své místo, kde je šťastný a spokojený a přináší radost všem členům rodiny. Na fotkách je vidět, že jsou opravdu staršího data, dnes už bude podoba Akiho zase jiná a moc se těším, až dodáme nové, třeba jarní fotky :-).

VĚTŠÍ AKI

/album/maly-aki/aki-1-jpg/
/album/maly-aki/aki-2-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100