HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

KRAŤANDY - BÉČKA SLAVÍ 2. NAROZENINY

16.08.2017 10:40

Dnes slaví naše štěňátka krátkosrstých kolií z vrhu "B" již své druhé narozeniny. Všichni jsou milovanými pejsky ve svých rodinách. Floortje (Beauty Queen) žije v Holandsku a je úspěšnou výstavní a sportovně nadanou fenkou, na kterou je její majitelka Miranda velmi hrdá. Další dvě zlaté fenky - Megi žije v Německu a Bethany v Polsku. Trikolorní Bettynka a Buddy žijí se svými rodinami v České republice a mají za sebou již také první úspěchy na výstavách. Ze všech máme velkou radost, z malých štěňátek vyrostli do velmi krásných pejsků. Přejeme tedy všem to nejlepší k jejich dnešním narozeninám a děkujeme za krásné zprávy a fotografie ze života našich štěňat! Za všechny si dovolím citovat krásný dopis od Klause:


Klaus píše:

Dear Jana, I just visited your website and read all the informations about Bella's second litter. You  also have congratulated your puppies on the first page, and in the words you have chosen you can feel the close familiarity and the love you gave to Bella 's litter from the beginning. It`s great - all your dogs are still near. Megi says many thanks for your congratulation!!!
We love our Megi and can not imagine our life without her! She is actually a family member and has given us a lot of pleasure. Of course, we also strive to make her a beautiful dog life - and today on her second birthday it is a special day.
Dear Jana, we thank you for your confidence and that Megi can live with us. We often think of our visit and will not lose sight of that. We hope, you feel fine and you enjoy your work with your beautiful dogs. Greetings to the whole family with your daughter and your son from Klaus, Julia, Alisa and Megi


Nemohu si odpustit jednu časosběrnou fotogalerii "Betty a její kačenka". Žlutou kačenku si Betty zamilovala již jako maličké štěňátko a odvezla si ji sebou do nového domova. Jak je vidět, i po dvou letech nedá bez své kačenky v pelíšku "ani ránu" ... tyhle fotky mě stále dojímají a nikdy se neokoukají.


Štěňátka vrh "B" / Puppies litter "B":


www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/betty-black-lady/


www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/be-happy-megi/


www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/buddy/


www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/beauty-queen/


www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/bethany/


Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100