HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

KLUBOVÁ VÝSTAVA - AMÁLKA V1, CAC, CZ CHAMPION - ALI V1, CAC

08.11.2015 21:25

Dnešní krásný den měl ještě krásnější závěr. V Mladé Boleslavi se konala klubová výstava kolií, které se zúčastnila dvě štěňátka z vrhu "A" - Amálka (Amélie Amico di Boemia) a Ali (Alain Amico di Boemia).

Tedy - dávno to již nejsou štěňátka, protože Amálka i Ali soutěžili ve třídě otevřené a vedli si oba skvěle. Rozhodčím byl pan Didier Dupont z Francie, tak nás samozřejmě zajímalo, jak naše odchovance ohodnotí. Nejprve nastoupil do kruhu Ali a vybojoval známku Výborný 1 a titul CAC za vítězství ve třídě.

Více o Alim:

www.smooth-collie.net/view.php?id=10279

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-a/aa-/

 

Po něm vstoupila do kruhu Amálka, která ve velmi silné konkurenci také zabojovala a odnesla si známku Výborná 1 a titul CAC. Tímto vítězstvím splnila podmínky pro přiznání titulu Český šampion!

Více o Amálce:

www.smooth-collie.net/view.php?id=10281

www.dvurbazantnice.cz/nasi-psi/amalka/

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-a/a-/

 

V odpolední soutěži pak Amálka i Ali nastoupili společně s tátou Brontíkem a jeho dalšími dětmi do soutěže o nejlepšího plemeníka a též slavili vítězství!

Posíláme velkou gratulaci všem - Blance s Amálkou, Jarce a Alimu - jsem na vás velmi hrdá a gratulujeme také Renče s Brontíkem a jeho dalším potomkům i jejich majitelům!

Kromě těchto soutěžících se tu sešli i další - Eva fandila s Beníkem a soutěžila s Perritkou, výstavní kruhy si přijel omrknout i tříměsíční Buddy s Eliškou a Jirkou. Účast "BRONTÉS FAMILY" byla dnes obdivuhodná a výsledky soutěže excelentní. Tak to byla opravdu hezká tečka za dnešním krásným dnem ...

 

Foto: Věra Dederová, Katarína Schmiesterová

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100