HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

IT´S TIME TO SAY GOOD BYE

19.02.2016 20:05

Bude to již téměř půl roku, kdy naše Bella nečekaně a náhle odešla. Přesto však je bolest z její ztráty pořád strašně velká. Byla naším prvním pejskem a její tlapky se nesmazatelně otiskly do naší zahrady, kterou velmi milovala a kde byla šťastná. S ní jsem absolvovala první výstavu (tady jsme se obě svorně shodly, že jde i lépe strávit den) a s ní jsem prožila zázrak zrození prvního štěňátka. Byla skvělou mámou 11 krásných pejsků a společně s ní jsem objevovala vše o chovatelství.

Jak moc nám všem chybí, na to slova nestačí a jsou vlastně zbytečná, protože to vyjádřit ani nelze.

Jen my totiž víme, že tato skvělá fenka, parťačka a kamarádka bude navždy patřit do našich životů a nyní, bohužel, již jen do vzpomínek. Ve svých dětech však pro nás žije dál ... a proto chci za nás všechny takto poděkovat za krásné (leckdy neopakovatelné a nevšední) společné chvíle a zážitky.

www.smooth-collie.net/view.php?id=5861

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/nase-fenky/

 

Tyto řádky píšu, protože přišel čas se rozloučit. Nejde zapomenout, ale je čas říct všem zájemcům, kteří se ozývají, že v naší chovatelské stanici štěňátka krátkosrsté kolie již mít nebudeme. Do chovu však byla zařazena Bellinky dcera, zlatá fenka Amálka: www.smooth-collie.net/view.php?id=10281


ACCEPT what is, let go of what was and have FAITH in what will be ... 

Thank you for everything, Bella, we will never forget!

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100