HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

DÁREK Z JAPONSKA

29.12.2016 11:59

Včera jsem dostala krásný dárek z Japonska - velký kalendář nádherných kaligrafií, který mi věnovala sama autorka, Adriana Craig. Udělala mi velikou radost a tak se o malou část jejího umění chci podělit zde jako malé poděkování za její laskavost a věřím, že se její kaligrafie dotknou srdce každého, kdo je uvidí. DĚKUJI!


Adriana Craig

Věnuje se studiu japonské kultury po mnoho let a stává se slavným a uznávaným kaligrafickým umělcem v Japonsku. Její nedávný úspěch byl počátkem letošního roku 2016, kdy její umělecké dílo bylo nominováno Japonskou asociací kaligrafie pro prezentaci svého kaligrafického díla v Tokyo Metropolitan Art Museum společně mezi exponáty jako jsou Monet, Van Gogh či Raffael Santi.

Její největší ocenění jsou například druhé místo na celojaponské soutěži kaligrafie nebo loni slavné ocenění senátora Shizuoki, kdy ji principal asociace kaligrafie po předání ocenění nazval opravdovou kaligrafickou celebritou.

Její Motto .... pokud to milujete, na ničem jiném nezáleží ... následujte své srdce.


She has been studying Japanese culture for many years and becomes a famous and respected calligraphy artist in Japan. Her recent achievement was early this year 2016, when her art work was nominated by the all Japan Calligraphy Association to presenting her work at Tokyo Metropolitan Art Museum together with among exhibits of Monet, Van Gogh or Raffael Santi. Her biggest awards as for example second place in all Japan competition or last year famous award senator of Shizuoka made her as principal of calligraphy Association in Japan said a real calligraphy celebrity.

Her Motto ... if you love it, nothing else matters ... follow your heart.

KALIGRAFIE

/album/kaligrafie/dsc-0006-jpg3/
/album/kaligrafie/dsc-0012-1-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

DESIGN BY ADRIANA CRAIG

/album/design-by-adriana-craig1/dsc-0026-1-jpg1/