HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

DÁREK OD JAPONSKÉ TELEVIZE

28.01.2018 13:29

V těchto dnech nám přišel krásný dárek od japonské televize - záznam natočeného dokumentu. Na jaře loňského roku si naši chovatelskou stanici jako jedinou vybrala produkce TV TOKYO pro natáčení dokumentárního pořadu o pejscích plemene hokkaido-ken chovaných v Evropě. Chtěli jsme s Gustíkem vyjádřit poděkování chovatelům z Japonska, kteří k nám poslali Yuki a Gora, tak jsme s natáčením souhlasili. A protože jsem chtěla ukázat více těchto krásných psů, oslovila jsem majitele našich štěňátek a přátele, kteří také chovají pejsky tohoto plemene, jestli by se chtěli natáčení zúčastnit. Komu se hodil termín, tak přijel s celou rodinou a svými pejsky jednu jarní neděli do Holašovic.

Nyní se tedy můžeme na výsledek podívat a myslím, že budeme mít hezkou památku na milé chvíle, strávené se štábem japonské televize. Byly to pro nás dva dny plné nevšedních zážitků a snad mohu mluvit za všechny, že tyto dny zůstanou navždy v našich vzpomínkách. Tímto bych také chtěla poděkovat všem, kteří vážili dalekou cestu ze všech koutů naší země, že přijali mé pozvání a přijeli ukázat, jak skvělými parťáky naši pejsci jsou.


Fotky, které k tomuto článku dávám, jsou nevalné kvality, protože jsem fotila záznam puštěný na počítači, ale vystihují, jakým způsobem si filmaři z Japonska s daným tématem poradili.


Kdo by se chtěl podívat na lepší fotky přímo z natáčení, můžete na tomto odkazu:


www.amico-di-boemia.cz/news/japonsky-televizni-stab-v-amico-di-boemia/



Reakce našich přátel v Japonsku na vysílaný dokument:


www.amico-di-boemia.cz/news/zprava-z-japonska/



Z NATÁČENÍ

/album/z-nataceni/dsc-0004-jpg7/
/album/z-nataceni/dsc-0102-jpg1/
/album/z-nataceni/dsc-0160-jpg2/
/album/z-nataceni/dsc-0184-jpg3/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

FOTOGRAFIE Z DOKUMENTU