HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ČLOVĚK PLÁNUJE, ALE PŘÍRODA SI DĚLÁ CO CHCE ...

03.04.2018 20:41

... aneb jak Velikonoční pondělí může ovlivnit plány na krytí. Znovu se ukázalo, že chce-li člověk pobavit "vyšší moc", může jí sdělit své plány a představy. Jak se opět potvrdilo, ten nahoře se občas usměje a pak utrousí poznámku: "Vážně byste si to takto představovali?"

Takže k věci: Keiko začala hárat o 14 dní dřív, Yuki si zase naopak protahuje termín. Tak jsme museli narychlo přeházet co bylo naplánované, jenže jako naschvál ty nejlepší dny vhodné ke krytí vycházely podle přibližného odhadu na neděli a pondělí. Proč přibližného? Protože když to takhle vyšlo zrovna na 4 dny volna, kdy je všude a všechno zavřené, tak nám bylo jasné, že nechat nabrat krev a zjistit hladinu progesteronu bude v těchto dnech docela oříšek. Aby toho nebylo málo, tak Gustík měl zrovna na Velikonoční pondělí celý den službu. Zkrátím to ... byť Přemek přivezl Keiko ke Gorovi celkem 3x, tak nejlepší vhodný den byl zřejmě zrovna v pondělí, kdy to nešlo. Ale na druhou stranu se Keiko s Gorem dobře vyběhali a krásně si spolu pohráli.


Jak to tedy teď vypadá? Čekáme až začne hárat Yuki a vzhledem k jejím zkušenostem s mateřstvím věřím, že její "rande" s Gorem dopadne dobře a budeme mít dobrou zprávu pro ty, kteří čekají na své štěňátko.


Keiko je krásná mladá fenka, takže se nic neděje a zkusíme to příště, tedy snad na podzim nebo v zimě podle termínu hárání. Keiko si mezitím v klidu dojezdí výstavy, které s ní ještě chceme absolvovat.


Fotogalerie Keiko a Goro:


www.zonerama.com/Amico/Album/4224790

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

KEIKO A GORO

/album/keiko-a-goro/dsc-0345-jpg1/