HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ANDĚLKA CESTOVATELKA

09.09.2013 16:41

Milá Jano,

byli jsme na jižní Moravě a to vlakem. Na zvládnutí nudy po cestě jsme vzali těžký kalibr, sušená ouška. Na každou cestu jedno. A bylo to v pohodě i tak. Andy už prostě ví, že se jede na výlet a cestu je tak dobré prospat a nabrat síly na běhání. Poprvé byla také s Lubošem běhat. Probíhalo to tak, že ho chvíli lovila ona a pak on zas naháněl ji :-)

Poslední fotky jsou z dnešního rána na chatě, kdy se pokoušela chytit krtka v krtině. No a jako bonus posílám výsledek Andělčina zahradničení! Andy  je největší mazel co znám a vítací maniak! Musíme se vždy vítat alespoň pět minut, jinak nedá pokoj. A to stačí občas odejít na 10 minut a vítá jako po týdnu :-). Ve čtvrtek nám začíná škola, tak se už těšíme na nové psí kamarády i na učení.

Míla

 

Můj dodatek: nenašla jsem odvahu dát sem fotky s výsledky Andělčina zahradničení ... jako kdybych se vrátila o dva roky zpátky a viděla Bellu, jak zálibně vláčí po zahradě ten nejpěknější kvetoucí keřík .... odrbaný, až hrůza. V zájmu spravedlnosti musím dodat, že pokud to Andělka opravdu zdědila, tak Bella z toho taky vyrostla ;-)

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

ANDĚLKA CESTOVATELKA