HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

ALI SLOŽIL CANISTERAPEUTICKÉ ZKOUŠKY

13.06.2014 15:51

S radostí jsem dnes četla zprávu o úspěšném složení canisterapeutických zkoušek našeho odchovance Aliho. Jsem na něj velmi hrdá a mám radost, že Ali potvrdil své vlohy, které jsem u něj viděla již jako u malého štěňátka, bude kráčet ve šlépějích svého táty Brontése a věřím, že bude stejně skvělý. Přejeme všichni Alimu i jeho paničce Jarce mnoho úspěchů v canisterapeutické činnosti, i když víme, že to bude velmi náročné pro oba.

Více o Alainovi:

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-a/aa-/

 

Ahoj Jano,

Alíček dnes složil canisterapeutické zkoušky. Týden intenzivně pracoval s mentálně i fyzicky postiženými handicapovanými lidmi, dětmi s mentálními retardacemi a lidmi v domově důchodců. I po týdenním velice náročném výcviku uspěl při zkoušce na výbornou.

Ali byl úžasný, cíleně nás dostávali do psychického tlaku. Ali pracoval 4 hodiny v kuse u extrémně složitých klientů každý den a bohužel počasí minulého týdne nám nenahrávalo. Výcvik trval každý den 12 hodin. Do plného počtu bodů při zkoušce mu chyběly pouze 3 body, které ztratil mojí chybou. Jsem na něho moc pyšná, je to jedinečný pes!!!

JcH

 

Fotit jsme nestíhali, výcvik byl náročný, ale jakmile dají lektoři foto na net, pošlu ...

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100