HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

KLUBOVÁ VÝSTAVA MLADÁ BOLESLAV

15.10.2016 19:46

Završením výstavní sezóny se v letošním roce stala Klubová výstava v Mladé Boleslavi. Naše výprava se třemi pejsky hokkaido ken byla dnes mimořádně úspěšná. Ve výstavním kruhu bojoval mladý bílý Goro, naše bílá fenka Yuki a její dcera Keiko. Rozhodčím byl pan Miroslav Václavík, od kterého si všichni pejsci odvezli krásné posudky a tituly:

 

Gorou Hayakita Miura Kensha:

třída mladých: Výborný 1, CAJC, Klubový vítěz mladých, BOS

Goro si odváží dva poháry za vítězství ve třídě mladých psů (CAJC) a za titul BOS - Nejlepší jedinec plemene z opačného pohlaví, než je celkový vítěz a také titul Klubový vítěz mladých. Po závěrečných soutěžích ještě nastoupil Goro k bonitaci, kterou úspěšně zvládl a bude zapsán do plemenné knihy ČMKU jako chovný jedinec.


Benika Keiko Amico di Boemia:

třída mladých: Výborná 1, CAJC, Klubový vítěz mladých, BOJ

Mladá, teprve 9,5 měsíční fenka Keiko, nejmladší dcera naší Yuki, obhájila ve třídě mladých fen vítězství z minulého týdne a získala titul CAJC, titul Nejlepší mladý jedinec (BOJ), Klubový vítěz mladých a domů si také veze dva krásné poháry.


Yukiko Howasou:

třída vítězů: Výborná 1, CAC, Klubový vítěz, BOB

Yuki si dnes opět vybojovala titul nejvyšší - BOB (Nejlepší jedinec plemene) a kromě všech cen (které si velmi důsledně hlídala) si ještě odvezla krásný pohár za titul Klubový šampion a zároveň 1. místem ve třídě vítězů splnila podmínky pro zisk titulu ČESKÝ GRANDŠAMPION!


Od pana rozhodčího dostali všichni naši pejsci pochvalu a vyjádření, že je to velmi zajímavé plemeno. A jako takové si jistě zaslouží dostat se do širšího povědomí chovatelské veřejnosti. Věřím, že Yuki, Goro i mladá Keiko mají nejlepší předpoklady položit základ kvalitního chovu plemene hokkaido ken u nás a že se najdou další majitelé, kteří propadnou kouzlu těchto krásných a ušlechtilých psů a pomohou rozšířit zdejší chovatelskou základnu.

 

GORO A KEIKO - KLUBOVÁ VÝSTAVA

/album/goro-a-keiko-klubova-vystava/dsc-0018-popis-jpg/
/album/goro-a-keiko-klubova-vystava/dsc-0012-popis-jpg/
/album/goro-a-keiko-klubova-vystava/dsc-0025-jpg1/
/album/goro-a-keiko-klubova-vystava/dsc-0019-jpg1/

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

YUKI - KLUBOVÁ VÝSTAVA