HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

BUDDY A BETTY - MVP ČESKÉ BUDĚJOVICE

22.04.2017 14:29

Na Mezinárodní výstavu psů v Českých Budějovicích se dnes vypravili Buddy a Betty, štěňátka z našeho druhého vrhu krátkosrstých kolií. Tedy - štěňátka to již dávno nejsou, oba soutěžili v mezitřídě. Buddy přijel s Eliškou a Jirkou z Prahy a Bettynka s Hankou a Pepou dojeli až z Kutné Hory. Naposledy jsem je všechny viděla vloni v létě, takže to bylo po dlouhé zimě velmi milé setkání. I když počasí nám dnes nepřálo, protože bylo pod mrakem, pršelo a ve výstavní hale byla zima jak v mrazáku, tak oba pejsci se velmi pěkně předvedli.

Buddy je velmi radostný a vítací pejsek, navíc sportovně založený, tak jsem byla zvědavá, jak zkrotí svůj temperament v kruhu. Zvládl to výborně, dostal od pana rozhodčího Matyáše hezký posudek a umístil se na druhém místě. S Eliškou tvořili pěkně sladěný pár :-).

Buddy Amico di Boemia 

  • Výborný 2
  • res. CAC

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/buddy/

Fotogalerie Buddyho: www.zonerama.com/Amico/Album/1059161


Když jsem viděla konkurenci Bettynky v její třídě, tak jsem si říkala, že to holka bude mít moc těžké. Ale Betty zabojovala a svým pohodovým a klidným předvedením ve spolupráci s Hankou si vyběhala vítězství ve své třídě a v konkurenci fen ze všech tříd obsadila nádherné druhé místo, když získala titul res. CACIB a porazila ji pouze fena ze třídy šampionů!

Betty Black Lady Amico di Boemia

  • Výborná 1
  • CAC
  • res. CACIB

www.amico-di-boemia.cz/kratkosrsta-kolie/stenata/aktualni-vrhy/vrh-litter-b/betty-black-lady/

Fotogalerie Betty: www.zonerama.com/Amico/Album/1057960


Děkuji Hance, Pepovi, Elišce i Jirkovi, že přijeli ukázat na výstavu své pejsky a za krásnou reprezentaci naší chovatelské stanice!


Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100